«

»

mar 20

>#WebCoast via webben

>
Tiden är knapp och världen är upp och ner. Ja, som vanligt alltså. Tog beslutet med ett snuvigt huvud att följa resten av #WebCoast från hemmet och titta ikapp på sådant som jag missade under de tidigare dagarna. Bambuser är fantastiskt under en helg som denna och borde lyftas fram ytterligare.

Passade på att lägga in IT-mammans föredrag, del 1 och del 2, här på bloggen under Timedia-TV via Bambuser och dessutom förklaringen av ”Ghoti” och vad det betyder under ”Favoritklipp”. Många bra åsikter och tankar kommer fram under detta seminarium där tankar om spelandets acceptans diskuteras och hur spelen skulle kunna finnas i skolan. Vad är spel? När spelar jag? Spelets idé kan plockas in i skolan utan att själva spelet finns där.

IT-mamman spelades in av Tekatten (Eva Wieselgren på GP) och förklaringen av ”Ghoti” hämtades från Åse Lundblads YouTube-kanal.

Nu är det mycket att kolla på! Oj oj oj! Hur ska jag hinna med rättningshögen som ligger i soffan?

Kommentera