>Läslista

>Nu börjar det bli ordning på läslistan.
Under de första veckorna så kändes det lite lätt förvirrande och jag hoppas att jag nu vet vilken bok jag ska läsa när. För tillfället är det Elza Dunkels som ligger bredvid sängen men hon fick mig inte intresserad igår kväll. Sedan blir det Digitala lärresurser och att det var till samma vecka var en av de sista, hoppas jag, små missödena i planeringen.

Ett tips till nästa litteraturlista vore en kolumn ute till höger där ett datum eller ordningsnummer står antecknat. Jag är ju inte student på riktigt, känns det som, den här gången utan en ”gammal stöt” som behöver stöttning. Borde kanske lägga upp en läslista här så att jag kan få den korrigerad av er eftersom där säkert fortfarande finns missar… sannolikt.

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. >Heja Tim! Äntligen någon som sätter ord på mina tankar, tack!

  2. >Heja Tim! Äntligen någon som formulerar mina tankar i skrift, tack!

  3. >Bra idé. Det där om att skriva datum i litterturlistan. Det ska jag göra!

  4. >Jag gillar dina bloggbilder. Funderar på att vara en härmapa, men det verkar lite krångligt. Ska försöka sätta mig in i hur man gör så får vi se om det blir något.

Lämna ett svar