>Kan vi lyfta?

>Lilla Edets kommun vill bli bäst.
Hur är detta möjligt? Skola 2.0 eller tanken om hur utbildningen blev ledande i samhällsutvecklingen finns i Lilla Edet.
Skolan och utvecklingen av densamma bör ligga i framkant när omgivningen visar på behov av omstrukturering och nytänkande. När tänker man så, om inte när den gamla tanken komplett runnit ut och falnat. Lilla Edet befinner sig under 2011 och några år framöver i en unik situation där en spirande innovativ nybyggaranda tar fart och endast det bästa är gott nog.

http://webcoast.se/intervjuer/nyfiken.html

Nu är vi med när det händer och dessutom skapar vi framtiden för oss själva och dem som vill vara med i skola 2.0. Vi ska utveckla den nya skolan tillsammans med dem som vill vara med. Alla är välkomna!

– Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar

  1. >Känns skönt att du har en så härlig framtidstro. Jag vill vara med i utvecklingen. Har i alla fall en liten gnista på framtidstro, om än liten. Men tur är att jag har dig Lars som kollega.

Lämna ett svar