>A Vision of Studens Today

>Jo, det är från samma kurs och det tål att tittas på. LC100N borde bli en obligatorisk kurs för alla lärare som säger att de kan klara sig utan den nya tekniken i skolan idag.

Den här filmsnutten är riktigt tänkvärd. Jag tror att jag lagt ut den förut men den tål att upprepas. Budskapet är stort. Större än frågan om ny teknik i skolan eller inte och definitivt större än frågor om hur länge vi ska tillbringa tid i en sal eller en annan i skolan idag. Kolossalt mycket större än många av de frågor vi dagligen debatterar efter skoldagens slut när vår ork har trutit och blodsockret är lågt.
Väldigt mycket viktigare än de frågor vi grälar om när vi istället borde komma överens om något, om än så litet och enkelt som att det är våra unga som står i fokus. Inget annat.

Lämna ett svar