>Mötesplats skola, dag 2

>Dags igen för #motesplatsskola och en dag som kommer att kännas i skallen ikväll. Gårdagen satte sina spår efter fullspäckat program och en lite lätt utstucken haka under dagen. Att ge sig in i debatten är inte alltid lätt om man samtidigt ska försöka vara saklig och dessutom föra protokoll. Det fick jag erfara igår. När en mick stacks i ansiktet så var det inte så lätt att omgruppera tankarna och bläddra tillbaka sju minuter och prata om det som vi nyss debatterat i grupp.

Ett litet hjärnsläpp och det mitt framför Sissela Kyle som höll i debatten tillsammans med Carl Heath. Båda gjorde ett bra jobb och vi i gruppen debatterade på som bara den. När det var dags för ”prov” så blev det alltså för mycket. Ingen skada skedd dock. Jag ådrog mig bara ytliga skador på hjärnan och den är nu åter igång på full styrka.

Giddy Up!

Mötesplats Skola Here I Come!

Lämna ett svar