Ny som medarbetare på ”Rätt väg”

Hej,

jag heter Mats Öström och arbetar som IT-pedagog på Ross Tensta Gymnasium i Stockholm. Lars bjöd in mig som gästskribent på sin blogg för att kunna se hur de olika rollerna i WordPress fungerar. just nu har jag status Medarbetare och då kan jag läsa alla Lars inlägg och skriva egna. Verktyget importera finns också. Jag kan alltså importera från en annan blogg som jag skriver i. Det betyder att jag inte behöver skriva på två ställen om jag inte vill.

Jag ser också att jag inte har tillgång till mediaredigeraren i WordPress. Så jag kan inte lägga till media i mina inlägg. Det kan vara bra för Lars att kunna ha koll på hur mycket bilder, ljud och video som laddas upp på hans server så att de inte blir fulla. Om jag vill kan jag redigera i html och därigenom få till olika saker, men det känns som överkurs.

Det verkar som om vi är på ”Rätt väg”.

Hälsningar

Mats

Lämna ett svar