>Timedia.se uppe igen!

>

Timedia – IKT i Utbildning
Efter Mötesplats Skola fortsatte hjärnan att jobba lite till med IKT-frågor och det blev liksom läge för att starta upp Timedia.se igen. Nu under egen adress och som WordPressblogg istället för alla de andra sätten som jag provat att använda.

Eftersom det finns så mycket intressant på nätet så får Timedia.se bli paraplyet över allt det där andra, som t.ex. den här bloggen, som producerats, länkats, vidarebefordrats, hittats och uppmärksammats.

Timedia.se har till en början inlägg från den här bloggen, så att där ska finnas något att titta på från dag ett samt att jag provar en nyhet för just denna blogg.

Mats Öström (webmajjen) blir bloggens första medarbetare och han kommer att testa, utvärdera och skriva intressanta inlägg på bloggen för allas vår hjälp i webdjungeln.

Välkommen Mats!

Lämna ett svar